Trött på konflikter och sömnlösa nätter? 

                                              Känns det som att ni har försökt allt utan att få till någon förändring?

                                             Det har ni inte 😉 Har ni inte varit med i BONUShjälpen så har ni inte gjort allt.

Vi ser ofta bonusfamiljer som försöker hitta vägar fram men där det istället blir fler konflikter och avståndet växer snarare än det skapar trygghet och tillit i relationen. Det ni har försökt med har känts möjligt i stunden men ni når inte era mål. Istället känns det som att ni drunknar i alla samtal där ni pratar om samma saker om och om igen.  Ni har det underbart när det är ni som par hemma men när barnen kommer så dyker också konflikterna upp som ett brev på posten. Det blir missförstånd och det där härliga fredagsmyset blir istället till en mardröm.

 Diskussioner kring ex-partners, gränssättning, tid, ekonomi och utanförskap tröttar ut er och gör att ni tvivlar på relationen.

Samtidigt vill ni inte ge upp för kärleken finns och ni vet att ni ska leva tillsammans. Det är bara svårt just nu att se hur ni ska ta er ur uppförsbacken. Ni behöver inte oroa er. Vi vet hur ni kan göra.

Vi förstår er, vi minns den tiden när våra dagar kantades av hårda ord och sårade känslor. Det vi förstått och gått igenom under de tio år vi varit tillsammans delar vi nu med er.

Med över 15 års erfarenhet av att möta bonusföräldrar, föräldrar i samtal i företaget Familjeträdet AB och åren inom socialtjänst, kurator, familjebehandling och föräldrastöd samt inom ledande roll i över 25 år har skapat vårt företag och medlemstjänsten BONUSBOOST. .

Vi är så redo att lotsa er igenom er resa och vi vill att varenda barn ska ha en bonusfamilj  där de får möjlighet att växa upp med trygga vuxna som mår bra. Med det sagt så handlar det inte att inte få känna, tycka det är svårt, ha utmaningar utan att ni tillsammans står stadiga i er relation.


Välkomna in i värmen!

Stina & Thomas 

Bonussnack 

Det här är träffarna där vi pratar om temat som är aktuellt för månaden. Vi ger konkreta tips och trix för hur ni kan arbeta med er bonusfamilj.

Bonussnacken leds av Stina & Thomas. 

Podcast för frågor 

Vi svarar på era frågor (så många vi hinner) varannan vecka. Ni skickar frågorna till oss och vi spelar in och svaren läggs i medlemsportalen så alla kan lyssna. Frågorna tas upp anonymt så ni kan vara trygga.  

Svaren kommer från Stina & Thomas. 

Nytt tema varje månad

Varje månad får ni ta del av ett tema. Det är allt från vårt känslomässiga bagage, gränser, konflikter med ex-partners, kommunikation, tid, ekonomi, utanförskap, parrelationen etc.

Genom en föreläsning och övningar lotsar vi er fram i bonusfamiljen. 

"Vi har haft förmånen att ha Stina och Thomas som bollplank längs vår resa och det gjorde att vi blev utmanande, vågade satsa och hitta vår gemensamma väg och kompass.
Vi lyckades att skapa något fantastiskt, tryggt, kärleksfullt och fint för oss alla i bonusfamiljen - utan att förlora oss själva."

Cecilia & Daniel 

BONUSHJÄLPEN

299 SEK

per month

  • 299 kr/månad.

KÖP NU